

## **Chua Chu Kang Toastmasters Club**

The Premier Club in the West, Where Every Member Achieves

Region 9, District 80, Division Z, Area 2, Club 7702, Chartered: 01 Sept 95 The mission of the Toastmasters Club is to provide a supportive and positive learning experience in which members are empowered to develop communication and leadership skills, resulting in greater self-confidence and personal growth.

35 Teck Whye Ave, Chua Chu Kang Community Club Conference Room #04-06/07 Singapore 688892



29th Executive	Chapter Meeting – Thursday, 09 January 2025							
Council	Theme of the meeting: Voice of the New Year							
President	7:20 pm	Call to Meeting Order by SAA	10 mins	SzeLing Yan, MS				
Jeffrey Lau, MS3 HP: 9238 5698	7:30 pm	Opening Address by Acting Club President	5 mins	Nicholas Fong, LD1				
VP Education	7:35 pm	Toastmaster of the Evening	5 mins	Sajeewa Silva, ACB, ALB				
Anthony Gacasan, IP2 HP: 9630 6815	7:40 pm	Evaluation Workshop - Easy, Efficient, Effective	40 mins	Cheong Luck Sien, PM4, EH5				
VP Membership Kevin Chia, SR1 HP: 8799 0783	8:20 pm	Table Topics	20 mins	Christine Wang, PM				
VP Public Relations Charlotte Book HP: 9062 6539		Timer's Report & Voting		Charlotte Book, PM				
Secretary	8:40 pm	Project Speeches	30 mins					
Sangeetha Jothiraman HP: 9276 0004		1) L1P1 - Ice Breaker	4 - 6mins	Ryan Du				
Treasurer		2) L1P2 - Writing a Speech with a Purpose	5 - 7 mins	Josephine Pragasam, DL				
Christine Wang HP: 9751 2523		3) L3P2 - Inspire Your Audience (Elective Project 2)	5 - 7 mins	Cheng Soo Ling, PM2				
Sergeant-At-Arms 1 Nicholas Fong, LD1 HP: 9326 9509		Timer's Report & Voting		Charlotte Book, PM				
Sergeant-At-Arms 2 Sheryl Yan HP: 8388 7339	9:10 pm	Group Photo & Refreshment Break	15 mins					
Imm. Past President	9:25 pm	Project Evaluations	15 mins					
Chuan Xiang Guo, VC4 HP: 8111 7686		1) L1P1 - Ice Breaker	2 - 3 mins	Liz Chua, ACB, IP				
		2) L1P2 - Writing a Speech with a Purpose	2 - 3 mins	Sangeetha Jothiraman, DL1				
Club Mentors		3) L3P2 - Inspire Your Audience (Elective Project 2)	2 - 3 mins	Edward Lay, VC2				
Council Mentor Aaron Ting, DTM		Timer's Report & Voting		Charlotte Book, PM				
Council Mentor	9:40 pm	Ah Counter Report	5 mins	Wong Su Leong, EH				
George Chew	9:45 pm	Presentation of Ribbons/Awards	5 mins	Nicholas Fong, LD1				
Charter President	9:50 pm	Closing Remarks	5 mins	Nicholas Fong, LD1				
Shenton Sng, DTM HP: 9767 1376	9:55 pm	Home, Sweet Home	5 mins	-				
Master Trainer C Raja Kumar, DTM								

C Raja Kumar, DTM HP: 9734 5072

**Club Advisor** Poh Kim Siong, DTM, PID HP: 9664 4248 Next Meeting: Thursday, 13 February 2025, Chua Chu Kang CC, #04-07 (CHAPTER MEETING)

Meetings Dates: Chapter Meetings: Every 2nd Thursday (every month)

Dress code: Office wear

Club Awards

**Distinguished Club** Since 2002 (24th Consecutive Year)

President's Winners from previous meeting (12 Dec 2024): Best Table Topics: Simon Kong

Best Project Speaker: Michelle Chin

Best Evaluator: Aaron Ting **Member Achievement:** 

Social Media Club's Social Media

facebook.com/ccktmc/ Ryan Du - L1P1 Icebreaker instagram.com/ccktmc/

Club's Website ccktmc.com

Christine Wang, PM - Table Topics Master

Nicholas Fong - Acting Club President

## **Upcoming Events:**

International Speech Contest (15 Feb 2025)

## **Visiting Toastmasters:**

Cheong Luck Sien (Jurong Green TMC)

Voting Link	Toastmasters Traditional Education Program Titles			Toastmasters Pathway Education Program Titles			
bit.ly/CCKTMC-Vote	CL	Competent Leader		Legacy Pathways (Until 2023)	Continuing Pathways (From 2024)		
	ATMB/S/G	Advanced Toastmaster Bronze/Silver/Gold	TC	Team Collaboration	PM	Presentation Mastery	
	cc	Competent Communicator	EC	Effective Coaching	MS	Motivational Strategies	
	ACB/S/G	Advanced Communicator Bronze/Silver/Gold	SR	Strategic Relationships	EH	Engaging Humor	
	CL	Competent Leader	IP	Innovative Planning	PI	Persuasive Influence	
	ALB/S	Advanced Leader Bronze/Silver	LD	Leadership Development	DL	Dynamic Leadership	
	DTM	Distinguished Toastmaster			VC	Visionary Communication	